Tratat de economie via wall street

01

O femeie din New York a scris pe un site finaciar cerand sfaturi despre cum sa gaseasca un sot bogat: deja acest fapt singur e distractiv, dar partea cea mai tare e ceea ce i-a raspuns un tip.

*Ea*:
Sunt o fata frumoasa ( mai mult, foarte frumoasa) de 28 ani. Sunt  inteligenta si am multa clasa. As vrea sa ma casatoresc cu cineva care castiga minim jumate de milion de dolari pe an.  Exista pe site-ul asta vreun barbat care sa castige atat?
Sau sotii ale unor milionari care pot sa-mi dea sfaturi pe aceasta tema? Am  avut deja relatii cu barbati care castigau 200 sau 250 mii $, dar acest lucru nu-mi permite sa locuiesc in Central Park West. Cunosc o doamna care  face yoga cu mine, care s-a casatorit cu un bancher bogat si traieste la Tribeca , nu e atat de frumoasa ca mine si nici macar atat de inteligenta.  Asa ca ma intreb, ce am facut ca sa merit acest lucru si de ce eu nu reusesc? Cum pot sa ajung la nivelul ei?

*EL*:
Am citit e-mailul dvs cu mult interes, m-am gandit profund la cazul dvs si  am elaborat un prospect al situatiei dvs.
Va asigur ca nu va fac sa pierdeti timpul, deoarece castig 500 mii $ pe an.  Clarificat acest lucru, consider faptele in urmatorul mod:  Ceea ce dvs oferiti, vazut din perspectiva unui barbat ca acela pe care-l  cautati e pur si simplu o afacere foarte proasta. Si acest lucru din  urmatoarele motive:
Lasand la o parte blablabla, ceea ce dvs oferiti e o negociere foarte  simpla. Dvs oferiti frumusetea dvs fizica in iar eu ofer banii mei. Propunere foarte clara aceasta; dar exista o mica problema. In mod sigur  frumusetea dvs se va diminua putin cate putin si intr-o va disparea, in timp ce e foarte probabil sa creasca progresiv contul meu in banca. Asadar in  termeni economici dvs sunteti un activ care sufera de depreciere in timp ce eu sunt un activ care produce dividente.  Dvs nu numai ca suferiti o depreciere, aceasta e progresiva si creste in  fiecare an! Va explic mai bine: azi dvs aveti 28 de ani, sunteti frumoasa si  veti continua sa fiti pt urmatorii 5/10 ani, dar din ce in ce mai putin. Si  intr-o zi, cand veti observa o poza a dvs de azi va veti da seama ca ati devenit o pruna uscata.  Acest lucru inseamna, in termeni de piata ca azi sunteti bine cotata, in  epoca ideala sa fiti vanduta, nu cumparata. Utilizand un limbaj wall street cine va poseda azi trebuie sa va puna in „trading position” pozitie de  comert si nu „buy and hold” (cumpara si tine), cum se pare ca sugerati.
Asadar in termeni comerciali, casatoria („buy and hold”) cu dvs nu e o  afacere buna pe termen mediu/lung.  In schimb inchirierea pe o anumita perioada poate fi chiar si din punct de  vedere social o afacere inteleapta si am putea s-o luam in calcul. Am putea  sa avem o relatie pt o anumita perioada. ….. Hmmmm ….
Daca ma gandesc bine si ca sa ma asigur de cat sunteti de inteligenta, cu  clasa si frumoasa, eu potential „client care inchiriaza” asa o „masina” cer ceea ce este corect: sa facem un test drive. Va rog sa stabiliti data si  ora.

Cu stima

Investitorul dvs

Credits to Ank

Publicitate

~ de Hazy pe februarie 19, 2009.

4 răspunsuri to “Tratat de economie via wall street”

  1. 500 mii $ pe an, nu-i rau sa vina in romania si gaseste acolo barbati destui care castiga cateva milioane pe luni :)) nu se tine cont de cursul valutar

  2. :)))

  3. problema cu barbatii de gen din romania e ca nici macar nu inchiriaza. pur si simplu iau, si dupa aceea arunca.stiu ei de ce.

  4. ai dreptate, totusi sa nu generalizam 😉
    🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: