la rece

6672660-lg1

relativ aceiasi poveste, personaje diferite si alta perioada. eu de cele mai multe ori spectator. si asta pt ca am obosit. m am plictisit . si nu mai vad rostul. „farmecul” s a dus si el demult. nu mai am energie pt efectele teatrale. pierdere de timp. acestea poate sunt efectele independentei, detasarii, varstei, experientei si de ce nu a intuitiei. acum stiu ce vreau dar mai stiu ca nu este momentul.
lasand filozofia pe plan secund, viata mea a apucat un alt traseu. luna octombrie a finalizat oarecum schimbarile incepute pe la inceputul verii. am cunoscut f multi oameni din diverse categorii sociale. am invatat multe si mi am schimbat optica in privinta mai multor aspecte. de fapt eu m am schimbat…

***

oamenii sunt distructivi si asta e ceva nativ. ca sunt si autodistructivi se resimte . fac eforturi in a nu incerca sa inteleg sau sa mi explic aceasta tendinta. mitul lui sisif ar fi prea putin ca analog. iar paradoxurile sunt omniprezente.

senzatii. din ce in ce mai ciudate. un deja vu hilar. un compact disc zgariat iar pick up ul alege aceiasi melodie la care mai adauga cateva „screciuri”. desi reusesti sa depasesti unele bariere te gasesti stationar in fata altora. melodia e aceiasi, clipul difera.

***

Publicitate

~ de Hazy pe decembrie 11, 2008.

4 răspunsuri to “la rece”

 1. Cu totii suferim schimbari. Unii mai mult altii mai putin. Depinde de cat de multe lipsuri ai avut pe planul pe care s-a produs schimbarea.
  2006 va fi pt multi un an al schimbarii si cu sigurantza un an al concluziilor.
  2 my fav leo….

  PS: trecutul isi are locul in trecut. 😉 >:D<

 2. 2008 vroiam sa zic…

 3. si repercursiuni in prezent si viitor 😉
  merci de vizita:)
  sper ca totul e ok 😉

 4. 2008?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: